" e x p r e s s i o n m y p a s s i o n o n f a s h i o n "

home | about me | facebook | twitter | tumblr

Hairstyle of 2011


Hairstyle of Me 2011

any suggestion ? i need ur opinion ~


assalamualaikum & hye guys !!!

ermmm oke oke entry kali nie agak laen sedikit coz kali nie aku nak minx pendapat korangg , hairstyle ape yg sesuai utk muke aku yg gemuk nihh menjelang new year 2011... aku dh agak lame lh jugak tak potong / buad rmbot.... so, if ade uang * hehe * aku engat nak g potong rmbot nihh. coz rmbot yg skrg dh pjg sgt n aku nii pulak jenis tak reti jage rmbot sgt , so nnti byk yg gugur gugur mcm daun getah keringg . tht's y lah nak kasik pendek sket , kasik comel sket . huhu . tpi ade org ckp, kalau perempuan rambut panjang nampak manis. adehhh macamane pulak tuuu ... hmmm benci nye bile kene buad keputusan ..... so, korg korg yg kat lua sane, kalau ade cadangan yg agak2 boleh di terime pakai tolong lah suggest kat aku yekkkk . but before that, tadii aku ade gak ar try Google hairstyle 2010 & hairstyle 2011 . mcm2 gak pattern yg chantek2 .. haisshhhh geram lah pulokkkk beta mcm nii ,



haaa muke aku mcm gini !!! so style ape yg sesuai ???







cekedaut !!





* rmbot mcm nii pon chantek jugak enn , sesuai kot utk muke aku , haha





* yg nie pun lawa gakk , tapi cam rimas jek yg depan depan tuuu





* nii pon lawa , rmbot aku pon pjg cmtuu skrg.... tpi nnti mesti aku tak jage kann .





* simple . comel jugak . so camne ?





* haaa yg nie pon cute , pendek jeaa , side bang pon chantek





* haaa yg nii pon oke . tapi muke aku tak kene kot wat rmbot depan camtuu





* yeahhh aku suke yang ini . ape pndpt korg ?





* haaaa yg nie yg nie !!!! nak wat cmnie lahhh . tpi yg tdi pon chntek gak. adessss





* nii pon oke . tapi kalau muke kecik tak pe lah ,





* haaa yg nie conform mak aku tak kasik , hahaha





camane nii , byk sgt hairstyle yg chantek... susa nye nak wat decision...... susa2 aku wat je lah rmbot cm gini , tak payah nak jage sangat ennn ..





* haaa kalau tabuan masok dlm nie konform sesat .





* nie pon oke gak . jgn lupe vote k . hehe






* hahahahaaa yg niee . lawo lawo :)


so camane nie korg ? aku buad hairstyle yg cam gamba last tu je lah ea....? haha conform tak keluar rumah aku . btw, entry nie bkn nak mngutuk sesape taww . jgn amek aty . hee :)
if korg ade cadangan laen, jgn lah malu malu nak bgthu aku yekk , aku sgt sgt memerlukan idea drpd korg . thanxx !!!




the ordinary writer ,



Suka entry nie ? Like lah. Lagi baik komen sekali. Terima Kasih :)

5 comments:

kay yea said...

hahaha..buat dr.ROZmey SMART TWOK..huhu~~

cik sakura :) said...

kay yea ; haha ta mao lah . aduhhh tak glamour youu

Acca Ca Chunk said...

vote dr. rozmey , bhahahaha

abah dan mak haqq said...

botak boleh tak cik aten? :P

cik sakura :) said...

botak takmo ar, huhu dR rozmey eh ? hihi