" e x p r e s s i o n m y p a s s i o n o n f a s h i o n "

home | about me | facebook | twitter | tumblr

kegemaranku keobsesanku


kegemaranku keinginanku
terhadapnya...
" c u b e k e r j a k e r a s k a l a u n a k d a p a t k a n n y a "


benda pertama !


aku rase sume remaje2 mcm aku skrg neh mmg tga gler kan bende alah nie kan ?? tak kisah lah brand ape, harge brape, ape function, asalkan dpt pleasing gune bende nie mmg sedap arr , tak terkecuali aku . aku pon mmg tga teringin + berangan2 cket nak ade bende nehh , sesape ank dato' tan sri puan sri uhhh kalau murah hati belikan la aku bende nie satu ehh !! HAHA :D nak mintak kat ibu kang bebelan percume 4 ary 3 malam yg aku dapat . haish . kalau x dpt skrg, nnti da keje baru dpt beli sendiri pon tak pe lah kot. uhuh . lame nye nak tggu aku keje .





NIKON DLSR D 3100



benda kedua !


hmmmm bnde neh murah jek , tpi aku tetap teringin nak ade benda nehh , kenape? maybe sbb dy comel kot . haha . nak beli tak mampu kot, * cehhh hahaha takde lah . duet aku abez ke laen ar . nak wat cemane an ? nak mintak ibu ? tak dpt jugak kot , coz ibu nak ajar aku berdikari . beli barang pakai duet sendiri . kenape ? sbb dy kedekut kot . haha . tak lah. dye jimat . heee mampus kuase due aku kalau dy tahu nehh .




SONY ERICSSON AINO





SONY ERICSSON SATIO


benda ketiga !


haha . bnde yg neh same jek function nye . takde yg beza pon , cume brand and harge je yg laen2 . yg swift neh aku teringin sgt nak pakai bawak g blaja kat u ke ann , cehhh * bajet anak org kaye jek aku nehh , huhu . tpi swift neh mmg da lame aku minat . dy sporty , kecik molek mmg sesuai sgt ahh utk bdk2 cute cam aku. huhuhu . gelak besa ehh .





SUZUKI SWIFT SPORTS


haa yg ini pun aku minat jugak . hmmm kalau pendapatan extra cket leh ar kalau nak pakai kete yg nehh , aku pilih kete neh pun coz aku daa plan nak ade keluarge yg kecik2 jek . dlm erti kate laen, tanak anak ramai. hahaha .





dave deli HONDA JAZZ


haaa yg ini pulak kalau korg dga jutawan yg name ala2 name akuu uh mmg kete nieh ar yg aku pakai . tapi bukan jutawan kosmetik ea , huhu . di luar bidang keminatan aku . haha pelik ayat nehh . yg nie porsche 4 pintu sedan . selame neh porsche bikin kete 2 pintu jekk , tpi yg nie lagi up2date arr , huhu bapak dye giler best kalau dpt kete neh sebijik . mmg makan tido berak mandi sume kat dlm kete neh jek arr , ye arr , kalau dah harge kete pun same cam harge rumahh . ahaha :D berangan jap .




PORSCHE PANAMERA 4 DOORS SEDAN


p/s ; cukup cukup lah berangan . spm pon kw tak lepas lagikk . huhu .
p/s/s ; aku tak suke ddok ruma . coz kalau kat rumah mmg aku susah tol nak blaja . boring siall .

p/s/s/s ; oke skrg korg mesti da bleh bace or describe aku neh org yg cemane berdasarkan brg2 yg aku minat . huhu . i'm not too girliysh . sorry ~


.ilovemyselfandhimself.




Suka entry nie ? Like lah. Lagi baik komen sekali. Terima Kasih :)

2 comments:

Mohd Kamil said...

bole tahan nafsu kau ye.... haha.. impian nk hidup mewah mmg best tapi bnyk keburukannya seprti kita akan lalai mengigati Allah, lebih mementingkn dunia, malas solat, enggan byr zakat dan lain2 lagi yg bole mengundang kemurkaan Allah.. tu psl la bila kita tengok, para ulama akan berasa takut bila hidup dlm serba mewah..

cik sakura :) said...

it just what i dreaming off . dpt ke tak dpt ke tu sume rezeki drpd tuhan lha der .