" e x p r e s s i o n m y p a s s i o n o n f a s h i o n "

home | about me | facebook | twitter | tumblr

berangan angan bukan impian

impian aku, aku nak jadik seorang awek yg gila Cool, gila Sporting, gila Happening, gila Gila, gila Sweet, gila Superb etc . haha tu pon kalau dh ade bf laaa , and aku kalau boleh nak pakwe aku cakap cenggini kat aku .... ckp ape ? yeeaahhhhh cekedaut :)



  • awak yg salu tarek tangan sy ketika sy hampir-2 lemas kerane hilang pegangan
  • awak yg salu buad pilihan ketika sy buntu tanpa keputusan
  • awak yg salu memegang tgn sy ketika kita menonton cerita seram kerane ketakutan
  • awak yg salu pilihkan makanan ketika kite keluar berduaan
  • awak yg salu datang seperti Ben-10 ketika sy memerlukan pandangan
  • awak yg salu memohon maaf atas segala kesalahan
  • awak yg salu hadir dalam ingatan setiap khayalan
  • awak yg salu menggembirakan kehidupan sy ketika kegelapan
  • awak yg salu ucapkan Selamat Malam Sayang sebelum sy lena di buai impian
  • awak yg salu membimbing sy ketika sy kesesatan jalan
  • awak yg salu teguh berdiri di belakang sy walau penuh dugaan
  • awak yg salu bersabar dgn pelbagai cubaan
  • awak yg salu makan ice cream chocolate dgn comot ketika dalam kegembiraan
  • awak yg salu membuat sy tersedar daripada angan angan
  • awak yg salu jadi driver sy ketika sy dalam kemalasan
  • awak yg salu bagi bantuan CPR ketika sy dalam kelemasan
  • awak yg salu memeluk sy ketika sy ketakutan dgn badai kehidupan
  • awak yg salu suruh sy advice kn cream jerawat ape yg sesuai utk digunakan
  • awak yg salu buad muke masam bile awak tidak di layan



dan



awak yg saaaangggggaaaaaaaatttttt saaaayaaaaaaaaa saaaaayaaaaaannnngggggggggggg <3






p/s - okayh . berenti berangan. oke bye ~


the ordinary writer ,

Suka entry nie ? Like lah. Lagi baik komen sekali. Terima Kasih :)

2 comments:

Haezzah said...

amin...semoga ada 2 org lelaki yg mcm ni yer...saya pun nak satu.

cik sakura :) said...

haezzah - hahaha okayh nanti fatin carik due k. 1 for me 1 for you, haha