" e x p r e s s i o n m y p a s s i o n o n f a s h i o n "

home | about me | facebook | twitter | tumblr

Zahiril Adzim

Assalamualaikum and Hye guys ~


haha long time no see . yeahhhhh aku akui aku memang malas nak update belog skrg neh. aku suke tgok blog org laen, sume cantek-2 , suma lawa-2, sume comel-2 . aku punye batak giler boring, haha. nak wat caner kan, pemalash punye pasal. sape suruh. haha. 


hmmmm korang korang, aku nak share nie, aku skrg dah single taw. ape ? xfaham ? AKU DAH SINGLE. TOTALLY SINGLE AND NOT AVAILABLE. haha. yeahhhhh mengape ? mengape tu biarlah rasieeee , weeeeee ;)



Zahiril Adzim <3

sebab nyee , aku sekarang tengah in Love dengan mamat kat atas nie. HAHA. okayh sile berdekak gile skrg. haha bia laa aku nak syok sendiri ke hape ke, aku pedulik ape. haha. not a big deal kan babe ????




yeaahhh pretty much forever when he reply all my wall post kt fan page die. yaawwwww , huhu ^__^  actually sume org yg post kt wall die sume die reply. sememang nye aku mmg addicted gile gile dgn die skrg. aku pon xthu nape. maybe sebab :-


  • muke die handsome and sweet . good looking.
  • lakonan die mmg best, sempoi, selamber and mantopppp.
  • die budak theatre. i love theatre :)
  • die tak sombong okayhhhhh !!!



kalau gurl gurl laen tu sebok dgn Kamal Adli, Fizzow Omar, Iqram Dinzly ( i love him too ), Qushairi, but for me, ZAHIRIL ADZIM still the numero uno. hahaha :) sampai kan name fb aku pon aku letak Fatin Zahiril . actually mase tu suke suke je nak letak, skali hamek kau, xleh tuka troz. kekal name tu. haishhhhhh, fb mmg kejam !!!!! tpi xpe lah, ade sumeone ckp name tu unique. haha i love <3



"I'm truly, madly, deeply, passionately in love with you."


p/s - sekarang bile dah single boring lah pulok , haiyarkkk ;(
p/s/s - tape tape , kawan ramai, hahahahahahaha luckily itu mudak skate suda jd kawan aku balek . i love it :)



the ordinary writer ,

Suka entry nie ? Like lah. Lagi baik komen sekali. Terima Kasih :)

7 comments:

abah dan mak haqq said...

alahai..
tak boleh lah alom ngorat zahril ni :P

cik sakura :) said...

no wayyyyyyyyyyy, haha

a i s h i t e r u ™ said...

actually, Ikaa pon minat die taw. haha

haziqah bt md mohpty said...

ceyh2,,,
dalam hati itu ada PADANG bunga..
hahahh

cik sakura :) said...

ikaaa - hahaha minat je tape, jgn jatuh hati dekat die pulak, haha jeles nihhh

cik sakura :) said...

ajieq - hahaha padang bunge ni haaa , hahaha nie khayalan semate mate ahhhh :P

Dave Lucas in New York said...

PICK ONE THAT YOU LIKE!