" e x p r e s s i o n m y p a s s i o n o n f a s h i o n "

home | about me | facebook | twitter | tumblr

I'm fever and this is so not cool

Assalamualaikum and Hye guys :)


Apa khabar semua ??? Hope everything going great for all of you guys. Aku tak sihat sangat sekarang nie. Demam, batuk and selesema. This is so not cool okayh. Hmmpphhhh btw ini cuma short entry yg aku nak buat about something yg aku tak tahu nak cakap macamana. I'm blessed. Allah gave him to me in a short time to know what love is really mean.


Make it short, for all this while, kalau aku demam yg akan jaga aku for sure lah my mummy. But bila kat college dia tak dapat nak jaga aku. So, all these awesome people yg jaga aku, which is my roomates and him. Yes. Him. Semalam aku demam, panas sangat sampai tak larat nak bangun. Class pun aku skip. Aku tak pernah ada someone special yg sanggup jaga aku time sakit before this. And I was speechless. I don't know what to say, how to impress myself semuaa. Aku cuma bersyukur sangat2. Tu je yg mampu aku cakap.


Aku tak sangka dia sanggup berkorban macam2 utk aku. He bought me the food, medicine, koolfever and many more. He called me beggin' me to eat as I'm just lose my appetie. He sounds like crying when he called me yesterday. Tapi aku degil sangat tanak makan. End up, makan lah jugak sebab dia dah belikan kan. Hehe :p


For like seriously, aku terharu sangat for every action yg dia buat untuk aku. Ya Allah, betapa bernilainya kurniaan yg kau berikan untuk aku. Aku tak pernah sangka akan ada seorang kaum Adam yang sanggup untuk sayang aku with full of his heart. Before this tak pernah ada yg kisah aku sihat ke, sakit ke, makan ke, tak makan ke, instead of my mum. But now, I have someone that wills to take care of me. Subhanallah.


Sayang, thanks for everything. Thanks for standing right next to me when I need you. Thanks for let your tears fall for me. I just don't know how to pay back what you've done for me. I'm sorry if I made you hurt. Made you cry. I'm sorry if I'm not as good as other girl. But one thing for sure, please stay with me forever. Pleasee.. Terima kasih ya Allah kau pertemukan aku dengan dia. Satu lagi tajuk dalam buku sejarah hidup aku. I hope it will lasts forever. InsyaAllah.


My Flash Superhero :)


the ordinary writer
cikSakura 



Suka entry nie ? Like lah. Lagi baik komen sekali. Terima Kasih :)

2 comments:

syeRAWRR said...

seronoknyaaa!!! *tetibe* :D

ieza_lorh said...

serius t'haru doe aq bace sal kowg..huhuhu